Signing & Engraving

Van der Meij heeft een eigen graveerderij, sleutelbar en belettering. De werkzaamheden op deze afdeling zijn zeer divers. Heeft u een specifieke wens en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Belettering
Onze specialiteit is het leveren van borden. Wilt u een bord bestellen? Klik hieronder op pictogrammen en geef ons de nummers door. De pictogrammen worden geleverd in standaardmaten. We leveren in aluminium met dubbel omgebogen rand (voor bevestiging op en buispaal) of in vlak aluminium of kunststof (voor bevestiging op een vlakke ondergrond).

Sleutelbar
Wilt u een sleutel bij laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben veel sleutels op voorraad en kunnen ze binnen een paar uur klaarleggen.

Graveerderij
In onze graveerderij gebruiken we geavanceerde computergestuurde machines. We kunnen technische tekeningen of machineplaten compleet met uitsparingen op nagenoeg alle materialen aanbrengen. Met een bereik van 610×815 mm kunnen we grote platen in een geheel graveren. Het meest gebruikte materiaal hiervoor is MultiPly Verdi. Door de dikke en stabiele toplaag is Verdi geschikt voor binnen en buiten toepassingen. We leveren een grote variëteit aan kleuren met een glanzende, matte of geborstelde afwerking. De platen zijn verkrijgbaar in 0,8 – 1,6 – 2,4 en 3,2 mm dik. De aangeleverde teksten worden in overleg op het gewenste plaatmateriaal gegraveerd.

We zetten onze graveermachines ook in voor het leveren van hangsloten aan medewerkers van TATA Steel en aan TATA Steel werkzame firmamedewerkers t.b.v. het veiligstellen van installaties tijdens werkzaamheden. Deze sloten voldoen aan de door TATA steel verplicht gestelde normen m.b.t. het veiligstellen. Bekijk hieronder onze verschillende types.


Jubileumgeschenken

Voor jubilea maken wij verschillende soorten gepersonaliseerde geschenken.
Lees meer >


Pictogrammen

Wilt u een bord bestellen? Bekijk onze pictogrammen en vermeld het nummer bij uw bestelling.
Lees meer >


Veiligheidssloten

Onze specialiteit is het leveren van veiligheidssloten. Deze voldoen aan de door TATA Steel verplicht gestelde normen. Lees meer >