Pictogrammen

Wilt u een bord bestellen? Kies hieronder het gewenste pictogram uit en vermeld het nummer bij uw bestelling.

Verkeersborden

De standaardmaten en reflectieklassen van onderstaande borden verschillen per type bord. Neem contact met ons op voor de exacte maten en reflectieklassen.

 

Verbodspictogrammen

Onderstaande verbodspictogrammen zijn te leveren in de standaard diametermaten van 200, 300 en 600mm met een reflectieklasse I of III. Uitvoering in vlak aluminium of kunststof  voor bevestiging op een vlakke ondergrond of in aluminium met dubbel omgebogen rand voor bevestiging op een buispaal.

Waarschuwingspictogrammen 

Onderstaande waarschuwingspictogrammen zijn te leveren in de standaardmaten basis 200, 400 en 700mm en met een reflectieklasse I of III. Uitvoering in vlak aluminium of kunststof  t.b.v. bevestiging op een vlakke ondergrond of in aluminium met dubbel omgebogen rand t.b.v. bevestiging op een buispaal.

Brand- en reddingspictogrammen 

Gebodspictogrammen

Onderstaande gebodspictogrammen leveren we in de standaard diametermaten 200, 300 en 600mm en met een reflectieklasse I of III. Uitvoering in vlak aluminium of kunststof  t.b.v. bevestiging op een vlakke ondergrond of in aluminium met dubbel omgebogen rand t.b.v. bevestiging op een buispaal.