Groen

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van openbaar groen, bedrijfsterreinen en particuliere tuinen.

Aanleg

Bij de aanleg van tuinen zijn er talloze opties. Om tot een goed resultaat te komen maken wij graag een beplantingsplan of een ontwerp met uw wensen als uitgangspunt. Een tuin moet zowel sfeervol als praktisch zijn. We adviseren u graag, zodat u jarenlang van de tuin kunt genieten.

Zodra het ontwerp akkoord is beginnen we met de aanleg. Wij beschikken over de mensen het materieel om op een professionele wijze invulling te geven aan tuin en groen.

Onderhoud

Om de kwaliteit en de uitstraling van de tuin of openbaar groen te behouden is goed onderhoud belangrijk.

Wij nemen graag de volgende werkzaamheden uit handen:

  • Onkruidvrij houden van plantsoenen,¬†verhardingen en spoorrails.
  • Snoeien en inboeten van plantsoen.
  • Maaien van gazons, bermen en langs spoorrails.
  • Onderhouden van watergangen.

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialistisch vak. Ons vakkundige personeel is inzetbaar voor advies of het snoeien, kappen of het planten van bomen. Van der Meij heeft kennis van boomsoorten, standplaatseisen en omgevingsfactoren. Daarnaast volgen wij constant de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, CO2 reductie en ziektes en aantastingen. Bomen geven niet alleen meerwaarde aan de omgeving,  maar leveren ook een positieve bijdrage aan de zuurstofproductie en luchtzuivering. Het is daarom van groot belang bomen zo goed mogelijk te verzorgen.